Hírek - BudapestMap

Fűszeres és gyümölcsös ízmámor a TGI Fidays Westend ital különlegességei között!

Fűszeres és gyümölcsös ízmámor a TGI Fidays Westend ital különlegességei között!
Beköszöntött a tél ez már nem vitás. A hideg és borús napokon mire is vágyhatnánk jobban, mint egy kellemes és meleg környezetben, egy forró fenséges ital mellett átmelegíthessük testünket és lelkünket.
Mint minden karácsonyi időszakot megelőzően, most is valami különleges meglepetéssel szeretett volna kedveskedni vendégeinek a TGI Friday's Westend étterme. A hideg beköszöntével az étterem forró, gyümölcsösen fűszeres italokkal kedveskedik vendégeinek. A repertoár három nagy kategóriára bontható: grogok (tea alapú frissítő forró italok), puncsok (tea alapú mézes-gyümölcsös különlegességek) és kávékoktélok.

hot-kavekoktelok_20121119171052_78.gif


A grogok választékának megalkotásánál egyértelműen érződik a Friday's által képviselt több évtizedes szakértelem az italkülönlegességek területén. Koktélok átértelmezése forró itallá, üdítők ízvilágának átültetése úgy, hogy megmaradjon, ám mégis egy új kontextusban teljesen más értelmet nyerjen. Válasszátok bármelyiket is, biztosan jól fogtok dönteni!

hot-puncsok_20121119171052_55.gif


A selymes-lágy ízek kedvelőinek kötelező kipróbálni a puncsok választékát. Mézes, telt gyümölcsös ízek már ez első melengető korty után rabul ejtenek. Három különböző ízesítésben, almás pite, gyömbéres-ananászos és narancsos szerepel a puncsok palettáján.
A Friday's olasz pörkölésű kávéja már önmagában felébreszt a téli fáradtságból. Most a kávézás élménye a koktélok szépségével és különleges íz kavalkádjával párosul. Három új, elegáns kávékoktél közül válogathatunk. Az After Eight fantázianévre hallgató, az ismert csokoládét idézi, finom krémes mentás ízvilága rabul ejt. A Milky Way-t a karamellás - csokoládé kedvelőinek ajánljuk a Hot Bounty egy igazi kókuszos kávéspecialitás.

hot-grogok_20121119171052_56.gif


Válasszatok bármelyik ital közül, biztosak vagyunk benne, hogy melegséget kölcsönöznek minden egyes pillanatnak.